joi, 14 august 2008

Antifa ucis de Nazi-Skinheads la Eco-Camp RU


25.07.07

Incepand cu data de 15 iulie a fost initiat eco-campul de protest in Angarsk, Siberia. Primele probleme ale a campului au fost cu politia care initial nu a vrut sa lase pe nimeni sa intre in camp si a detinut din persoane pt a le lua amprente si a le fotocopia actele de identitate.

Din pacate situatia s-a inrautatit recent cand campul a fost atacat brutal de Nazi-Skinheads.

dintr-un raport aparut pe 21 iulie:

"Pe 21 iulie la 5 dimineata campul a fost atacat. Au inceput sa dea jos corturi, sa arda si sa fure din lucrurile care le ieseau in cale si sa dea cu bate, ciocane, picioare in lume in timp ce injurau Antifa.

E important de mentionat ca politia a aparut doar dupa jumatate de ora si neaga existenta vre-unei grupari naziste in zona Angarsk.

Trei participanti ai campului erau in garda de noapte si printre primii care au dat fata in fata cu nazistii. Din nefericire unul dintre ei Ilya Borodaenko, un anarhist membrul al Actiunii Autonome din Nakhodka a murit din cauza unei traume craniocerebrale ca urmari ale batailor primite. Dintre ceilalti participanti unii au ajuns la spital in stare grava: picioare si maini fracturate si comotii.

Nu vom uita si nu vom ierta ucigasii lui Ilya Borodaenko. Nu vom inceta activitatea campului nostru ecologic. Nu vom inceta lupta noastra contra fascistilor si a mafiei nucleare, contra ideilor autoritare si a rasistilor, contra tuturor celor care distrug natura si viata si demnitatea umana. Azi suntem indurerati. Maine continuam lupta."

21 Iulie, 2007
SURSA INDYMEDIA

Niciun comentariu: