joi, 14 august 2008

MARELE MAESTRU GHEORGHE ZAMFIR ACUZAT DE EVREI CA ESTE ANTISEMIT


Gheorghe Zamfir, celebrul naist român, este acuzat de antisemitism de către preşedintele comunităţii israelienilor de origine română, Ze'ev Schwartz.

"Acest om, care este membru al unui partid de extremă dreapta din România şi care are o adevărată teorie ce contestă existenţa Holocaustului, nu ar trebui să intre în Israel şi cu siguranţă nu ar trebui să susţină un concert în faţa evreilor. Este un antisemit dintre cei mai răi. În urmă cu doi ani atunci când a încercat să intre în Israel nu i s-a permis şi a fost trimis înapoi în România. Nu înţeleg cum a reuşit să intre în ţară de această dată'", a declarat Ze'ev Schwartz, citat de Jerusalem Post.

"Solicităm managerilor de săli să anuleze concertele acestui antisemit. Fanii concertelor de nai ar face mai bine să caute alţi artişti şi, din fericire, există muzicieni mai buni decât el în lume", a adăugat liderul comunităţii israelienilor de origine română, care este şi preşedinte al comitetului de relaţii externe şi de comunicare în cadrul organismului format din organizaţiile supravieţuitorilor Holocaustului.

Integral in Adevarul.

Niciun comentariu: